DONEERSPAREN

9423835-red-nul-procent-geïsoleerd-op-ee

 rente .....................................100% 

voldoening.jpg

Wat is doneersparen?

Dat is wekelijks/maandelijks kleinere bedragen “sparen” om aan het einde van een jaar een leuk bedrag bij elkaar te hebben voor een donatie.

Voorbeeld

Stel, je kunt wekelijks €2,- missen om te sparen. Nu de banken geen  rente meer geven is het niet leuk bij een bank te sparen. Waarom dan niet doneren aan een GOED DOEL!

Dus wekelijks € 2,- dat is per maand € 9,33  en per jaar € 112,- Je kunt met ons afspreken om je dan een donatieverzoek te sturen (tikkie) waarmee wij het week/maand bedrag “ incasseren”. Vindt je het fijner om het zelf over te boeken dan mag dat natuurlijk ook.

Doe je dit samen met klasgenoten of collega’s dan loopt het bedrag al snel op!!!

Met het door jou gespaard bedrag is het kinderhuis Tunas Rajawali in Semarang, Indonesië heel erg blij. Ook het kinderonderwijs project voor straatkinderen in Jakarta kan er veel mee doen.  Voor jou gaat het eigenlijk ongemerkt en de kinderen in Indonesië zijn er heel blij mee!!

Samenwerking.

Als je doneersparen organiseert in je klas op school of samen met vrienden of collega’s op kantoor krijg je onderlinge samenwerking en saamhorigheid. Samen sparen voor een “het goede doel”.

Graag de onderstaande gegevens vermelden :

Naam: (bij een groep de vertegenwoordiger)

Email  :

Sparen voor project: Jakarta , Semarang , 

Bedrag wat je wekelijks/maandelijks wil sparen.

Wijze van doneren: Via betaalverzoek / eigen overboeking/ via www.oudsteurtjes.com/actie

(ivm hoge bankkosten is automatische incasso niet mogelijk)