DONATIECLUB

Leuker kunnen we het niet maken makkelijker wel

Wat is de donatieclub?

Het is geen echte club maar het zijn willekeurige mensen die regelmatig online kopen bij webwinkels en het leuk vinden hiermee de Stichting Bond van Oud Steurtjes te helpen met een GRATIS donatie. De aankopen en donaties gaan via Sponserkliks. Er is geen lidmaatschap of iets dergelijks verschuldigd. Het is geheel vrijblijvend.

Hoe werkt het?

Als u zich aanmeldt en aangeeft bij welke winkel(s) u koopt dan krijgt u van ons een link toegestuurd zodat u direct bij de betreffende winkel komt. Omdat er een code in de link verwerkt  zit krijgt de Stichting een donatie van de webwinkel. De link kunt u opslaan op uw computer. Het maak uw aankopen wel makkelijker want U komt met de link direct bij de winkel en hoeft niet te zoeken.

Het is geheel anoniem dus wij of Sponsorkliks weten niet wie wat waar heeft gekocht. (info Sponsorkliks)

Voorbeeld. U koopt elke maand online een staatslot. U geeft op het aanmeldingsformulier dan aan , Ik koop regelmatig bij : Staatsloterij.  U krijgt van ons dan een email bericht met een link voor De Staatsloterij. Deze link kunt u als snelkoppeling op uw computer zetten. 

Op het aanmeldingsformulier kunt u ook aangeven of u onze digitale nieuwsbrief, De Kleine Bode, regelmatig wenst te ontvangen.

donker_350_170.gif